Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

Disconnected after 15 min.??

I have an Openspot and just in the last few days I find that I have been disconnected. I keyed up 3148 and was listening to the Texas net tonight and was disconnect after 15 min. So I connected again and 15 mins later it did it again. I thought it might be an OpenSpot trouble because I just updated to FW 102 but when I looked in the forums I found this.

Re: Losing TG connection after 20 minutes. Report this post Quote Post by HA2NON » Thu Feb 23, 2017 4:40 am

This is a BrandMeister issue. openSPOT just forwards calls and does not know which talkgroup is linked. The linked talkgroups list on the status page and in the voice announcement is queried from BrandMeister's API - what the API returns gets displayed

Is this something that Brandmeister is working on?

Disconnected after 15 min.??

I have an Openspot and just in the last few days I find that I have been disconnected. I keyed up 3148 and was listening to the Texas net tonight and was disconnect after 15 min. So I connected again and 15 mins later it did it again. I thought it might be an OpenSpot trouble because I just updated to FW 102 but when I looked in the forums I found this.

Re: Losing TG connection after 20 minutes. Report this post Quote minutes.

Post by HA2NON » Thu Feb 23, 2017 4:40 am

This is a BrandMeister issue. openSPOT just forwards calls and does not know which talkgroup is linked. The linked talkgroups list on the status page and in the voice announcement is queried from BrandMeister's API - what the API returns gets displayed

Is this something that Brandmeister is working on?