Ask Your Question
0

My HotSpot doesn't show up on the BrandMeister page.. [closed]

asked 2017-03-09 18:35:22 +0200

KB8QDX gravatar image

After setting up my HotSpot, which is connected and working, I'm not able to see it on the BM site to add static connectors.. Any ideas?

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by KB8QDX
close date 2017-03-11 00:25:03.783688

Comments

It's resolved! My call was entered in lower case instead of upper case what was the problem!! Thank you for your suggestions! 73 de kb8qdx

KB8QDX gravatar imageKB8QDX ( 2017-03-11 00:24:31 +0200 )edit

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2017-03-10 15:08:25 +0200

wb5nia gravatar image

Have you registered on the BrandMeister Dashboard?

edit flag offensive delete link more

Comments

Yes, I have. A few months ago..

KB8QDX gravatar imageKB8QDX ( 2017-03-10 16:53:42 +0200 )edit
0

answered 2017-03-09 18:58:06 +0200

dk5ras gravatar image

Did you give it your ID number, or your ID with an added SSID like 01? Like 1234567 (if this was your ID), or 123456701? Can you see it in the dashboard among the large hotspot list?

Ralph, dk5ras.

edit flag offensive delete link more

Comments

Yes it is configured correctly and my hotspot does connect and is operational, otherwise it wouldn't connect.. Thank you though! - When I talk through the hotspot, I can see my call in the last heard list, if that is what you are asking.. - Just checked the hotspot list and, yes, it shows there.

KB8QDX gravatar imageKB8QDX ( 2017-03-09 20:51:16 +0200 )edit

Selfcare is empty also!

KB8QDX gravatar imageKB8QDX ( 2017-03-09 21:32:15 +0200 )edit

Question Tools

Stats

Asked: 2017-03-09 18:35:22 +0200

Seen: 279 times

Last updated: Mar 10