Ask Your Question
0

Hotspot offline ??

asked 2018-03-25 05:24:45 +0200

ZL2AUS gravatar image

updated 2018-03-25 05:39:06 +0200

My hotspot is connected but it shows offline on the Brandmeister network page .. any ideas as to why this is .. ??

I think its callsign related as both my DMR IDs for ZL2AUS do not work ???

edit retag flag offensive close merge delete

1 Answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2018-04-29 01:36:42 +0200

W8KDG gravatar image

updated 2018-04-30 03:49:22 +0200

Hello,

I’m seeing the same thing for all three of my hotspots. They are definitely connected because I’m using them and see the dashboard with a browser, but showing up as “disconnected” (red icon) here nor are they coming up from hotspot search.

I was able to make them show up as connected (green icon) before by just modifying my static TG list. I came here to see if others are having the same issue and if this is a glitch..

EDIT: After changing servers from 3101 to 3103 they are showing up correctly as connected, so it was a server issue...

UPDATE: I’m back on 3101 with all my hotspots and they are all “connected”. It just was a temporary glitch. Oh well. These types of things should be expected as Brandmeister is still evolving...

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-03-25 05:24:45 +0200

Seen: 182 times

Last updated: Apr 30